Nieuws

Rouwbloemen vergoed via uitvaartverzekering
25-04-2018

Rouwboeket vergoed via uitvaartverzekering?

Bij de crematie of begrafenis kunnen bloemen veel troost en hoop bieden aan de nabestaanden. Het uitkiezen van mooie, passende rouwboeketten is echter geen eenvoudige klus. Laat je hierbij helpen door een bloemist. De Super Bloemist in Bloemendaal staat voor je klaar.

Maar worden rouwboeketten bij de uitvaart eigenlijk vergoed? Het antwoord is ja, maar alleen als er een uitvaartverzekering is afgesloten. Heb je zelf nog een uitvaartverzekering, maar vind je het wel belangrijk dat de kosten voor bloemen zijn gedekt? Dan is het belangrijk om je te verdiepen in de verschillende soorten uitvaartverzekeringen. Niet bij ieder type polis kun je namelijk zelf het budget voor bloemen bepalen of je eigen bloemist kiezen.

Vind je dit wél belangrijk? Lees dan hieronder verder.

Kapitaalverzekering

Bij een kapitaalverzekering krijgen de nabestaanden na het overlijden van de verzekerde een bepaald geldbedrag uitgekeerd. Hiermee kunnen zij zelf de uitvaart bekostigen en dus ook zelf kiezen hoeveel ze uit willen geven aan bloemen. Daarnaast kunnen zij ten allen tijde zelf een bloemist kiezen die de rouwboeketten aanlevert.

Naturaverzekering

Bij een naturaverzekering geldt deze keuzevrijheid niet. Dat komt omdat er bij het aangaan van de verzekering al is bepaald welke kosten zijn gedekt en voor hoeveel. Met andere woorden, er is een vast budget voor de kist en de catering, maar ook een vast budget voor de bloemen. Hierover maakt de uitvaartverzekeraar vaste afspraken met de uitvaartverzorgers en bloemenleveranciers. Nabestaanden kunnen meestal niet zelf een bloemist kiezen.

Combinatieverzekering

Bij een combinatieverzekering is er vaak een gedeelte gedekt in natura. Dit deel is vast en kan niet van worden afgeweken. Daarnaast geldt er meestal ook nog een gelduitkering. Dit bedrag is vrij besteedbaar en kan net als bij een kapitaalverzekering worden besteed aan bloemen bij een gewenste bloemist.

Meer informatie over dit onderwerp. Zie: Uitvaartverzekering.nl


Open op 2e Paasdag 2018
01-04-2018

Natuurlijk is uw bloemist op 2 Paasdag geopend.
Kijk voor de juiste openingstijden op het narrowcastingscherm in onze winkel of op de Facebookpagina van De Super Bloemist

Facebookvolgers profiteren extra
04-04-2017

Regelmatig hebben wij speciale aanbiedingen voor onze Facebookvolgers!
Like en deel onze pagina en profiteer zo van de extra aanbiedingen.
2e Paasdag geopend
14-04-2017

Natuurlijk is uw bloemist op 2 Paasdag geopend.
Kijk voor de juiste openingstijden op het narrowcastingscherm in onze winkel of op de Facebookpagina van De Super Bloemist
Gratis balpen
02-01-2017

Heeft u hem al?

Onze GRATIS* balpen ligt voor u klaar.

* U krijgt de gratis balpen als u bij ons iets wil schrijven in een speciaal wenskaartje voor aan uw boeket/plant.
Vacature Weekend
22-08-2016

Ben jij op zoek naar een leuke weekendbaan (vrijdag en zaterdag en/of zondag).

Als je creatief - spontaan en representatief bent vul dan nu het online sollicitatieformulier in of kom gezellig langs in onze bloemenwinkel (Ingang Jumbo).


Kandidaten met een "groene" opleiding (of Havo) genieten de voorkeur.
Vierdaagse
14-07-2016

Koop een bos gladiolen bij De Super Bloemist - overhandig deze aan een trotse loper van de Nijmeegse 4daagse - maak hiervan een originele foto dan heeft de maker van de leukste foto kans op een gratis boeket bloemen.
Landelijke bezorgkosten
23-03-2016

Per 01-04-2016 zijn de landelijke bezorgkosten € 5,95 (was € 5,75).
Hiermee zijn wij nog steeds zo''n 16% goedkoper dan overige (bijvoorbeeld Fleurop) verzendorganisaties!
De bezorgkosten voor Gouda & Reeuwijk zijn slechts € 3,00.
Nieuwjaarsdag geopend
31-12-2015

Ook op nieuwjaarsdag zijn wij geopend.


Openingstijden zijn van 12:00 - 17:00 uur
Facebook
28-10-2015

Volg ons ook op Facebook!!  www.facebook.com/superbloemist
  Pagina 1 van 2   Volgende >
 Aantal nieuws items:  16